Macforums blogg

Petri Tuori

Supporttekniker på Macforum

3 minuter

Dropbox for Business och tredjepartstillverkare som stöd.

I vissa arbetsmiljöer kan olika tjänster behövas utöver vad Dropbox själva erbjuder - dessa kallas för Tredjepartstillverkare. Dropbox for Business erbjuder ett brett utbud av olika tillverkare som direkt kan integreras i tjänsten. Här har vi listat några favoriter som förenklar er vardag och arbetsmiljö genom enkel tillgång till dokument och filer.

 

Vill du ha fler artiklar som denna i din inbox? Prenumerera!logo-outlook-34044Microsoft Outlook 365.

Microsoft erbjuder möjligheten i Outlook 365 att lägga till Dropbox som ett tillägg, genom att klicka på funktionen “Hämta tillägg” i huvudmenyn och där söka efter Dropbox. Det enda du behöver göra sedan är att logga in på ditt Dropbox-konto, så kan du enkelt hämta eller lägga till bifogade dokument i Dropbox.

 

Slack_Mark_WebSlack.

Det väldigt populära kommunikationsverktyget Slack erbjuder en väldigt bra integration av Dropbox i sin klient. Det här gör så att du med bara några klick kan hänvisa till, hämta eller dela filer genom Slack som hämtas från Dropbox.

 

 

trello-mark-blueTrello.

Trello är ett planeringsverktyg som är ett bra alternativ för mindre och medelstora företag. Dropbox erbjuder även här en integration av sin tjänst för att enkelt koppla det till projekt. På så vis går det snabbt och smidigt att komma åt filer och dokument via Trello. 5e8ce318664eae0004085461Videotjänsten Zoom.

Zoom är en tjänst som har blivit otroligt populär och är idag nästintill standard för videosamtal och konferenssessioner. Den här tjänsten går, precis som de övriga, väldigt väl att integrera mot Dropbox. Genom den kan du sedan dela material från Dropbox till de andra personerna som delar i videomötet.

 

google_PNG19630Google med Dropbox for Business.

Google har också börjat med att lägga till mer och mer stöd för att kunna lägga till Dropbox for Business i sin egen miljö.

 

 

Jag hoppas att det här ger dig en god inblick i vilka andra möjligheter som finns när du använder dig av Dropbox for Business i form av att öka möjligheten för ett bättre samarbete och effektivare produktion. Här kan du läsa mer detta, via Dropbox egen avdelning kan läsa på mer om just tredjepartsapplikationer.

 

Vill du ha fler artiklar som denna i din inbox? Prenumerera!

 

Hör av dig om det uppstår några frågor kring utbildningar, installationer eller om du vill ha support för er IT-miljö.