Macforums blogg

Joakim Bank

Verksamhetschef på Macforum i Karlstad

10 July 2019 4 minuter

En flexibel lösning att hyra dina Apple-produkter.

På Macforum brinner vi för modern teknik och tror att rätt verktyg och system kan bidra till en smidigare och enklare arbetsvardag. Men vi tycker också det är viktigt att kunna erbjuda lösningar som verkligen gör skillnad för våra kunder, lösningen ska även vara smidig, enkel och flexibel. 

 

Kanske har det har blivit dags att uppdatera företagets IT-utrustning, byta ut delar av den eller helt enkelt byta ut den mot nya andra märken. Oavsett anledning till att du är ute efter nya IT-prylar så är en vanlig fundering vilket alternativ du ska välja, köpa nytt eller hyra? Fördelarna med att hyra är flera, en av de främsta är att det är ett bättre alternativ för miljön, men det positiva tar inte slut där. 

 

Kontakta oss om du vill hyra IT-utrustning till företaget.

 

Skräddarsydda lösningar anpassade efter ditt företag

Ett hyresavtal för din IT-utrustning innebär stor flexibilitet eftersom avtalet skräddarsys och anpassas efter företagets behov. Om så önskas kan du dessutom genom enkla tillval få hjälp med installation, rådgivning och support. Det innebär att våra experter hjälper er att ta fram den bästa lösningen för ert företag och ni slipper spilla värdefull tid på att testa er fram på egen hand. Och med tanke på alla de alternativ, tjänster och produkter som marknaden erbjuder idag kan det ta en hel del tid att göra research inför att köp. 

Flexibla lösningar ger nöjdare medarbetare 

Vi tror även på mobila arbetsplatser där företagets system är tillgängligt för användaren överallt. Möjligheten till att kunna arbeta på distans tack vare en flexibel lösning är inte bara viktig för att arbetsdagarna så ska gå smidigt som möjligt, det bidrar också till nöjdare medarbetare.

 

Idag, när konkurrensen om talangerna är hård och rekrytering är en vanlig utmaning för många företag blir arbetet med att vara en attraktiv arbetsplats ännu viktigare. Men för att kunna erbjuda det krävs ett effektivt, flexibelt och säkert arbetsflöde med fokus på användarvänlighet. Våra expertkonsulter hjälper er gärna att komma igång med rätt lösning för ditt företag.

 

Minskad administration med “allt-i-ett”

När du köper dina IT-produkter kan det vara så att du behöver handla från flera leverantörer för att få ihop all utrustning du behöver. Det innebär mer tid på research, flera kvitton att hålla reda på och därav mer administration. Om du istället väljer att hyra ingår ofta "mer" i ett och samma avtal. I dagens IT-miljöer är det mycket att hålla reda på och tid är pengar. Genom att samla allt (support, drift, installation, rådgivning) på en och samma faktura minskar tiden som ni behöver lägga på administration kopplat till er it-miljö. Tiden ni sparar in med hjälp av en flexibel hyreslösning kan du och dina medarbetare istället lägga på kärnverksamheten och arbetsuppgifter som genererar ett större affärsvärde. 

 

Sammanfattning 

Att hyra dina Apple-produkter via oss på Macforum innebär en flexibel och skräddarsydd lösning för ditt företag och era behov. Ni får hjälp av våra experter med rådgivning, installation, support och mycket mer. Genom att dessutom samla allt på en och samma faktura kan ni spara mycket administrativ tid som ni istället kan lägga på annat. 

Vill du veta mer om Macforum och våra flexibla lösningar för ditt företag? Kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning. 

New call-to-action