Macforums blogg

Maria Larsson

Verksamhetschef på Macforum i Borås

5 minuter

Därför är iPhone 11 den perfekta jobbmobilen.

I september lanserade Apple nya versioner av sin succémodell iPhone - iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Macforums företagsrådgivare Fahrudin Halilovic svarar på 5 snabba frågor om lanseringen.

fahrudin-banner
Fahrudin Halilovic

 


Varför är iPhone 11 den perfekta företagstelefonen?

Som Apple skriver är den "ready for business like no other iPhone". iPhone 11 erbjuder en fantastisk skärm med det tåligaste glaset på en smartphone. Den har förbättrad batteritid och marknadens bästa mobilkamera med den högsta videokvaliteten i en smartphone. Förutom det så är Apple den telefonleverantören som tar integritet och säkerhet på största allvar.

 

Intresserad av Apple för ditt företag? Låt oss ta ett snack!

 

iPhone_11_Purple_

 

Vad innebär det konkret för företag?

Flera fördelar. iPhone 11 är robust och kommer att tåla mer än gamla modeller. Nu är det ju inte lika dramatiskt om en anställd råkar tappa den i marken eller om mobilen får vatten på sig. Då behöver företag inte köpa nya telefoner i lika stor grad på grund av skador eftersom iPhone 11 håller längre. I det långa loppet är det både ekonomiskt och miljövänligt.

 

Den robusta känslan kring iPhone 11 förstärks eftersom batteritiden räcker, beroende på inställningar och användning, hela dagen. Att personalen inte behöver uppsöka laddare när de är på språng, ökar mobiliteten och i slutändan produktiviteten

 

Med den nya kameran i iPhone 11 kan man spela in riktigt högkvalitativa filmer, eller delta i videomöten med en riktigt snygg rörlig bild på sig. Så om video är en viktig del i er företagskommunikation - både internt och externt - är iPhone 11 helrätt för er. För att spetsa till det lite - ni kan nästan slänga både era systemkameror och konferenstelefoner eller låta bli att investera i dem. 

 

Säkerheten och integriteten är viktigt för alla företag. I fallet iPhone 11 bygger den på FaceID som är den säkraste tekniken för ansiktsidentifiering. Skulle en anställd råka tappa telefonen, kan känslig information i telefonen inte komma på villovägar. Den är krypterad och låst.

 

iphone-11-pro

 

Hur skiljer sig de andra nya modellerna - exempelvis iPhone 11 Pro - åt?

Kameran i iPhone 11 Pro har ett teleobjektiv för att ta proffsiga porträtt och zooma in på motiv långt bort, till exempel vilda djur eller idrottsevenemang. Batteriet i iPhone 11 räcker för 17 timmars videouppspelning - i pro-versionen är det upp till 18 timmar (och iPhone 11 Max har kapacitet för 20 timmar). Skärmen i iPhone 11 är av typen (lcd) på 6,1 tum. iPhone 11 Pro har en Super Retina XDR-skärm där du kan välja mellan 5,8- eller 6,5-tums storlek. Det är den bästa iPhone-skärmen någonsin och den skarpaste som Apple gör. Till sist är vattentåligheten lite bättre, ner till 4 meter i 30 minuter.  Vill man veta mer om skillnaderna kan man gå in på Apples sida.

 

Sammanfattningsvis är iPhone 11 Pro ett vassare alternativ, speciellt om man vill använda den även privat. Möjligtvis kan den vara intressant för social media managers som postar mycket i sociala medier och redigerar bilder och skapar videos.

 

När kan man beställa iPhone 11 hos Macforum?

Det går bra att lägga en beställning nu. Varierande modeller finns tillgängliga för omgående leverans.

 

Om jag vill ha en annan modell, vad ska jag tänka på då?

Tänk på att iPhone 11 har en ännu bättre skärm, kamera och batteri. Om det räcker med en enklare telefon så kan man fortfarande köpa - eller hyra - äldre iPhones.

 

Andra röster om iPhone 11

Macworld:
"Flera välkomna nyheter"
"Dubbelkamera med en överraskning"
"Ny superprocessor och bättre ljud"

 

Ny Teknik:
"Det finns en sak som ingen kan ta ifrån iPhone: mjukvaran. Ekosystemet kring IOS är och förblir den starkaste anledningen att köpa iPhone 11."

 

Aftonbladet:
"Full pott till iPhone 11. Suverän prestanda och hastighet. Dessutom intressanta kameranyheter."

 

Intresserad av Apple för ditt företag? Låt oss ta ett snack!