Macforums blogg

Maria Larsson

Verksamhetschef på Macforum i Borås

3 minuter

Allt du behöver veta om iPhone SE som jobbmobil.

Väldigt mycket prestanda för väldigt lite pengar. Det säger Macforums Fahrudin Halilovic om nya iPhone SE, samtidigt som han välkomnar hemknappens återkomst. Men vilka företag skulle ha nytta av iPhone SE som jobbmobil? Det får du reda på i denna artikel!  

fahrudin-banner
Fahrudin Halilovic, företagsrådgivare på Macforum

 

4 fördelar med att hyra iPhones till företaget

 

Vilka företag kommer ha störst nytta av nya iPhone SE?

Många företagare vill ha en enkel och smidig telefon till sina anställda. De allra flesta ringer, SMS:ar och läser mail på sina jobbtelefoner. Då passar iPhone SE perfekt eftersom att man kan hålla nere kostnaderna samtidigt som man får en kraftig enhet.

Vad är den största skillnaden mellan iPhone SE och iPhone 11?

iPhone 11 har många likheter invändigt med iPhone SE, dock har iPhone 11 en större skärm och en bättre kamera med optisk zoom, bredare vidvinkel och en bättre selfiekamera.
 

Vilka roller på ett företag, eller användartyper skulle du avråda från att skaffa en iPhone SE som jobbmobil?

Jag skulle säga att alla som behöver en stor skärm och ställer höga krav på kvaliteten på bilder skulle behöva gå upp till en iPhone 11. Till den som ställer riktigt höga krav på skärm skulle jag rekommendera en iPhone 11 Pro då den har en skärm som bygger på OLED teknik.

I olika texter om iPhone SE står det att "Det kan vara precis det du väntat på". Förklara!

Det är en fantastisk, avancerad telefon sett till insidan och den prestanda som finns i den. Dessutom är den väldigt prisvärd.

När kan man beställa nya iPhone SE hos oss?

Den går att beställa hos oss redan idag. Efterfrågan har varit hög så de modeller vi har i lager går åt fort. Men vi hoppas på att kunna fylla på våra lager så snart som möjligt för att kunna leverera så snabbt det bara går.

Vad gillar du själv mest med nya iPhone SE?

Den är kompakt och smidig. Prismässigt är det en riktigt bra ingångsmodell som räcker till för det mesta. Jag gillar att Apple inte har tummat på kvaliteten och byggt in samma chip som i iPhone 11 Pro samt att telefonen har en tålig design och är i aluminium. Man får väldigt mycket prestanda för väldigt lite pengar. Hemknappens återkomst är också något som uppskattas.
 

Kostnadsfri rådgivning - kontakta oss!

 

 

Mer läsning