Macforums blogg

Tim Jauk

Supporttekniker på Macforum

3 February 2021 4 minuter

Erbjud dina kunder ett snabbt och smidigt betalsätt.

 Idag finns det mängder av olika betalningsalternativ för såväl e-handel som fysisk butik. Ett betalningsalternativ som är väldigt vanligt idag för främst mindre företag och som de flesta nog har bra koll på är Swish, ett alternativ som gör det enkelt och smidigt att både ta betalt och betala. I den här artikeln går jag igenom ytterligare några alternativ som förhoppningsvis kan hjälpa dig att göra dina affärer enklare. Bland annat den smidiga kassalösningen iZettle som fungerar perfekt att ansluta till både iPhone och iPad.


Har du frågor? Kontakta oss gärna!

 

iZettle 

Först och främst tänkte jag rekommendera iZettle. Det är ett billigt alternativ till en fysisk kassa som gör det enkelt för dig att ta betalt med kort och Apple Pay. Med det här smidiga kassasystemet tar du betalt, registrerar försäljning och hanterar ditt lager – allt på ett och samma ställe. Har du en iPad eller en iPhone fungerar kassan utmärkt att ansluta till båda enheterna. Dessutom skapar appen för iZettle en smidig översikt för dig där du kan se säljrapport, lagerhållning och kassa. Det är enkelt att komma igång och du kan börja sälja smartare på direkten. Hos oss hittar du de mest sålda produkterna från iZettle.  Swish 

Swish är en svensk transaktionsapplikation som snabbt blev väldigt populär när den kom. Du kopplar ditt bankkonto till ditt telefonnummer och kan på så vis med hjälp av appen på några få sekunder skicka pengar til någon annan. Främst användes Swish i början av privatpersoner men de senaste åren har allt fler företag insett att det kommer med flera fördelar. Swish är ett utmärkt betalningsalternativ för dig som vill erbjuda dina kunder att snabbt och enkelt kunna betala för sina köp utan att behöva några kontanter. I dag går det även att ansluta företagets Swish-konto till e-handeln, vilket ger ett smidigt kassaflöde. Om du inte redan har Swish till ditt företag så är det enkelt fixat med bara några få steg, via den här länken. 

 

Klarna 

De flesta som handlar online känner nog igen Klarna som företag. I en kassa erbjuder de allt som oftast både  direktbetalning, faktura och delbetalning. Det många dock kanske inte vet om är att Klarna numera även går att erbjuda som betalningsalternativ i fysiska butiker. Alla butiker erbjuder inte det alternativet, men tekniken gör det möjligt om så önskas. Här kan du läsa mer om Klarna och ansluta dig. 

 

PayPal 

PayPal erbjuder tjänster för betalningar och penningöverföringar över internet och smarta mobiler. Det är ett bra alternativ för sig som driver företag och har många internationella kunder. Det är ett säkert alternativ eftersom det är möjligt att inte behöva visa sina betalningsuppgifter vid ett köp. Här kan du läsa mer om PayPal och ta reda på om det är ett bra alternativ för just ditt företag.

 

Vill du ha fler artiklar som denna i din inbox? Prenumerera!