Macforums blogg

Joakim Bank

Verksamhetschef på Macforum i Karlstad

4 June 2021 3 minuter

Upplev sommarens sportevenemang med Piczo.

Pandemin gjorde att de största idrottsevenemangen för 2020 flyttades och nu istället äger rum 2021. Som jag har väntat på detta - speciellt på fotbolls-EM! Senast det var mästerskap, fotbolls-VM 2018, så hade vi precis fått in det svenska varumärket Piczo i vårt sortiment och timingen för lanseringen av miniprojektorn var perfekt - det sålde slut direkt. Nu tre år senare är det återigen dags att ta på sig den blågula tröjan och bänka sig framför ytterligare ett mästerskap! 

 

Frågan är bara: hur kan man på bästa sätt, med hänsyn till dagsläget, egentligen följa sommarens fotbolls-EM och andra sportevenemang? Många av oss är ännu inte vaccinerade och pandemin är fortfarande en verklighet som vi måsta förhålla oss till - allt fler jobbar på distans, från hemmet, sommarstugan eller campingplatsen och det finns fortfarande restriktioner för restauranger att följa. Restaurangernas restriktionerna gör också att du inte kommer att kunna se matcherna som visas klockan 21 på ditt favorithak. Med detta i åtanke kan vi nog slå fast att hur svenska folket kommer följa sommarens evenemang nog skiljer sig en hel del åt från när vi till exempel såg landslaget gå till kvartsfinal i Ryssland för tre år sedan. 

sommarens-fotboll-piczo-projektor

Den perfekta lösningen för sommarens fotbolls-EM 

 

Nu när vi har konstaterat ovanstående vill jag passa på att rekommendera alla tv-tittande sportfans en smart lösning för att kunna följa matcherna därifrån det passar - investera i en Piczo Iris. Produkten är en kanonlösning för dig som vill se fotbolls-EM på en anpassningsbar projektor. Den passar perfekt att ha i bakgrunden på kontoret, när bekanta kommer över på altanen och man vill hålla avstånd, eller när man vill ha en storbild på fasadväggen när hela grannskapet vill se en stormatch tillsammans. Projektorn styrs smidigt med en fjärrkontroll eller via en app i din iPhone.

 

Om du inte gillar fotboll så finns det såklart en mängd andra användningsområden för Piczo. Allt går givetvis att spela upp via projektorn: familjebilder, filmer, TV-program, musikevenemang och mycket mer. Det här gör produkten till ett perfekt tillbehör för hela familjen, både hemma och på semestern. Eller, varför inte använda Piczo i konferensrummet på kontoret? En enkel videolösning för distansmöten, presentationer och annat. Jag ska i alla fall titta på fotbolls-EM - vad ska du titta på?


Missa inte några matcher i sommar 

Jag vill också passa på att tipsa dig om att klicka dig in på den här länken och sedan prenumerera på kalendern. Då får du in alla sommarens EM-matcher i din kalender så du inte missar någon match!

Prenumerera på bloggen